Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ο Υιός του Θεού γίνεται υιός του ανθρώπου.

Με τον ερχομό του Κυρίου στον κόσμο το σκοτάδι πάλι διαλύεται και το φως πάλι παίρνει τη θέση του. Ολόκληρη η χώρα της Αιγύπτου τιμωρείται με πυκνό, ψηλαφητό σκοτάδι. Πάλιν ο Ισραήλ, ο λαός του Θεού, φωτίζεται με νέα φωτεινή στήλη. Ο λαός που κάθεται στης άγνοιας το σκοτάδι, ας δει τώρα το άπλετο φως της επίγνωσης του θελήματος του Θεού. «Τα αρχαία πέρασαν. Τώρα στον κόσμο έγιναν όλα καινούργια». Το γράμμα υποχωρεί. Το πνεύμα υπερέχει, υπερτερεί. Οι σκιές εξαφανίζονται και στη θέση τους έρχεται η αλήθεια. Ο Μελχισεδέκ (σύμβολο και προτύπωση της παντοτεινής βασιλείας και ιερωσύνης του Χριστού), καλεί σε μεγάλο πανηγύρι. Ο αμήτωρ γίνεται απάτωρ. Ο Ιησούς δηλαδή σαν Θεός δεν έχει μητέρα. Ύστερα όμως, έρχεται στον κόσμο και σαν άνθρωπος δεν έχει πατέρα. Γεννιέται από την αγνή και άσπιλη Παρθένο «εκ Πνεύματος Αγίου». Καταργούνται οι νόμοι της φύσης. Πρέπει να γεμίσει ο άνω κόσμος, ο Παράδεισος. Ο Χριστός διατάζει. να μη αντισταθούμε. Να δεχθούμε την αγάπη Του... Ο άσαρκος παίρνει την ανθρώπινη σάρκα. Ο λόγος του Θεού περιβάλλεται το υλικό σώμα. Ο αόρατος γίνεται ορατός. Ο άπιαστος ψαύεται, ψηλαφίζεται. Ο άχρονος καταδέχεται να έχει αρχή. Ο Υιός του Θεού γίνεται υιός του ανθρώπου, για τη σωτηρία μας «ο Ιησούς Χριστός χθες και σήμερα ο αυτός και θα είναι ο ίδιος και στους αιώνες».

(Άγ. Γρηγόριος ο Θεολόγος)

Ένα εκατομμύριο ευρώ η αποζημίωση των κερασοπαραγωγών της Πιερίας

Μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων θα έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς των κερασοπαραγωγών του νομού μας, των οποίων οι καλλιέργειες επλήγησαν από τους ισχυρούς ανέμους του περασμένου Μαΐου και Ιουνίου
ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

Πόσο Μεγάλη Προδοσία;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ..ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!

Κείμενο που υπογράφηκε με την τρόϊκα…!

1) Σελ.119-ΔΕΝ μπορει η ελλάδα να παρει δάνειο απο αλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσία) καθώς επίσης δεν μπορει να υποθηκεύσει ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το χρέος της…Γι’αυτό όταν είπε η Ρωσσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση!

2) Σελ.παραγρ.13.υποπαραγρ.1. Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του. Δηλ. μπορεί να δανειστήκαμε απο τη Γερμανία αλλά να βρεθούμε χρεωμένοι στην Τουρκία ή τα Σκόπια, γιατί η Γερμανία θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος.

3) Σελ.129.παραγρ.14.υποπαραγρ.1 Η σύμβαση διέπεται απο το Αγγλικό δίκαιο!!!!

4) Σελ. 121.παραγρ.5 Το επιτόκιο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία.6,2 για τα επόμενα χρόνια κ +2% τόκοι υπερημερίας εαν έχει λήξει το δάνειο,επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!

5) Σελ 123. Η Ελλάδα εαν δεν πληρώσει κάποιο απο τα παλαιότερα δάνεια και όχι τα 110 που παίρνουμε τώρα, που λήγουν ή προβεί σε αναστολή πληρωμών παλαιότερου δανείου, δεν μπορεί να εκταμιεύσει χρήματα απο το μηχανισμό και υποχρεούται να πληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις...

6) Σελ.130,παραγρ.15+σελ 140,παραγρ 5… Για να είναι νόμιμη, για να ενεργοποιηθεί και να ισχύει η σύμβαση,δεν χρειάζεται καμιά αλλη πράξη παρα μόνον την υπογραφή του Παπακων/νου και τη νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους του υπουργείου οικονομικών και του υπουργείου δικαιοσύνης.

Χούντα έχουμε και θα υπογράφει ο υπουργός εν αγνοίαν της κυβέρνησης?
Ο υπουργός θα υπογράφει (ούτε καν ο πρωθυπουργος..) για να εκταμειεύεται το δάνειο?
Ούτε ψήφιση στη βουλή, ούτε καν υπογραφή απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ούτε καν γνωμοδότηση!..

7) Σελ 123,παράγραφος 5… Μόνο το δικαστήριο της ευρωπαϊκής ένωσης και τα συνταγματικά δικαστήρια των δανειστών μπορούν να ακυρώσουν τη σύμβαση γιατί παραβιάζεται το ευρωπαϊκό δίκαιο ή το σύνταγμα του δανειστή αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τη σύμβαση, στην Ελλάδα δεν επιτρέπει κανένα δικαστήριο να εκδικάσει τέτοια προσφυγή!
Αφήστε που δεν έχουμε συνταγματικό δικαστήριο στη χώρα μας,αλλά απο κει και πέρα υπάρχει το διεθνές αλλά μας δένει τα χέρια. Θα πρέπει να απευθυνθούμε για τους Γερμανούς στο δικαστήριο της Γερμανίας, για τους Αγγλους στης Αγγλίας!

Με την παρούσα ο δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων, παραιτείται απο κάθε ασυλία την οποία έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα σύμβαση.

Όσον αφορά κατάσχεση, διαταγή και όσον αφορά την εκτέλεση κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει δικαστικός νόμος..Ούτε ο δανειολήπτης, ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία..

**όλο το παιχνίδι γίνεται για τον ορυκτό πλούτο τις χώρας και τα πετρέλαια**


Όλα αυτά στις πρώτες 200 και κάτι σελίδες, που να δούμε και τις υπόλοιπες 978 σελίδες μεταφρασμένες.. από ανθρώπους που ρίσκαραν την ζωή τους για να τα μάθει ο Ελληνικός Λαός …


Διαβαστε περισσοτερα στο: http://ellada2011.blogspot.com/#ixzz18hdKPJFo
Η Ελλαδα το 2011 - ΠΩΣ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ!..
Πηγη http://alithinapsemata.wordpress.com