Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Γραμμα απο εναν ανωνυμο ΠΑΟΚΤΣΗ στον Βαγγελη Μαρινακη...

Μεγαλε προεδρε της ομαδας του δημοσιου...μετα τα οσα κωμικοτραγικα εγιναν αυτες τις ημερες πιστευω να καταλαβες καποια πραγματα...

επειδη εισαι ομως πολυ νεος στο χωρο θα ηθελα να σε ενημερωσω για να μην τρως παραμυθι..μα πανω απ ολα θελω να τονισω την ανωτεροτητα,την καλοσυνη,την ευγενεια που εχετε σαν ομαδα..στοιχεια που δεν μπορει να τα αμφισβητησει κανενας βαγγελη μου..



θαυμασα την ατελειωτη φιλοξενια στο καραισκακη..καλη υποδοχη,χειροκροτηματα στην φυσουνα,στειλατε τον χαβο στα αποδυτηρια να μην κρυωνει..μεγαλη καρδια..

αυτο που με συγκινησε πιο πολυ ομως ηταν οταν στειλατε τον δικηγορο σας στην υποθεση του ΠΑΟΚ για τα γεγονοτα που δεν εγιναν στον βολο.. ειδα πως κοιταζε τους αδεκαστους δικαστες,την ματια που τους εριχνε..με το αετισιο ματι του τους ελεγε: μην διανοειθειτε να τιμωρησετε τον ΠΑΟΚ με παραπανω απο μια αγωνιστικη.

Το θεωρω αδικο να μην παιξει με κοσμο στον αγωνα με τον παναθηναικο..εδωσε την μαχη του και την κερδισε..αυτες οι χειρονομιες βαγγελη μου δεν ξεχνιουνται.. Λυπαμαι που εμεις δεν μπορουμε να ανταποδωσουμε κατι τετοιο γιατι εμεις δεν εχουμε τετοιες γνωριμιες..καπως αλλιως θα σας το το ξεπληρωσουμε αυτο το χρεος..

Σας χαρηκα γιατι ειστε μια μεγαλη οικογενεια..δεμενη οικογενεια με παραδοσεις και αρχες..ενω στην θεσσαλονικη μπορουσατε να ερθετε μονοι σας εσεις φερατε και τα μεγαλα σας αδελφακια,τα ξαδελφακια σας και τους θειους σας να σας προσεχουν..δεν χρειαζοταν τοσα εξοδα βαγγελη μου..

οι ακριβοληρωμενοι παικτες σου εδειξαν οτι ακομη ειναι παιδακια...εφεραν στην πολη μας ενα σωρο παιχνιδια..το πιο ωραιο ομως ηταν αυτο το μεγαλο ελικοπτερακι που πετουσε

πανω απο την θεσσαλονικη..δεν ειχαμε ξαναδει τετοιο παιχνιδι εμεις εδω πανω..εφεραν μαζι τους και αστυνομους με αυτοκινητακια και μοτοσυκλετες..πολλες μοτοσυκλετες που τις εβαλαν σ ενα μεγαλο βαγονι..ειχανε κρανη,ειχανε μασκες,ειχανε κατι πλαστικα γκλομπς που εμεις τα αγοραζουμε απο το jumbo για τις αποκριες.. Εφεραν τον ιδιο τον ΔΙΑ απο τον ολυμπο..την δυναμη ΔΕΛΤΑ..τους ζηταδες...Μονο το εψιλον της ελευθεροτυπιας ελειπε..



Φερατε μαζι σας τα αρωματα,τα ψευτικα χημικα που δινουν χρωμα στον αερα και κανουν την ατμοσφαιρα ιδανικη για πικ-νικ..εμεις βαγγελη μου ειμασταν ετοιμοι και σας περιμεναμε.

ειχαμε κανει τις αγορες μας απο την προηγουμενη γιατι δυστυχως την ημερα του αγωνα καποιοι απαγορεψαν να γινει η λαικη εξω απο την τουμπα..το σημα κατατεθεν καθε τεταρτης..

γιατι τοσα χελωνονιντζακια δεν μπορω να καταλαβω..εμεις ειχαμε ετοιμα για την υποδοχη ολα τα ζαρζαβατικα γιατι μας ειπαν οτι πριν τον αγωνα τρωτε υγιεινα..

ειχαμε ψωνισει ντοματες κρητης,αγγουρακια καλυβιωτικα,πιπεριες φλωρινης... ΟΛΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ..κριμα να κανουμε τζαμπα τοσα ψωνια βαγγελη μου..

καποιοι δικοι μας ομως ειχανε παρει και αναμνηστικα να σας δωσουμε..αναμνηστικα απο τον ιερο χωρο της τουμπας..τιμιες πετρες απο τα θρυλικα τσιμεντα της τουμπας..

κριμα να πανε ολα χαμενα κα να μην μπορεσουμε να ανταποδωσουμε την ομορφη φιλοξενια που νιωθουμε οταν ερχομαστε στον πειραια..

πανω απ ολα ομως χαρηκα αυτον τον θειο με το μουστακι που φερατε απο την αθηνα να συντονισει ολες τις ενεργειες για να μην σας πειραξει κανενας..

τι λεβεντης,τι παλληκαρι,τι αρχοντια...με το μουστακι το παραδοσιακο που μου θυμισε τον μπαρμπα μυτουση..να ειναι καλα ο ανθρωπος και να κανει το ιδια οταν εμεις κατεβουμε στην αθηνα...θα περιμενουμε να μας δειξει αυτος ο λεβεντης οτι ολοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ειμαστε ισοι..ειμαι σιγουρος για αυτο..

Απο πολυ πρωι πηγαν στην τουμπα..σκουπισαν,καθαρισαν,ελυσαν το προβλημα του παρκιγκ,δεν αφηναν κανεναν να περασει..εβαλαν κορδελες για να βλεπουμε μεχρι που εχουμε ορια να παμε..ηταν συζητησιμοι,εξυπηρετικοι και μας μιλουσαν στον πληθυντικο για τον ΠΑΟΚ,ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..άλλοι ανθρωποι βαγγελη μου.

Ακουσα δυο στρατιωτακια σας να αναρωτιουντε: ρε φιλε λεει ο ενας απο την παστα ειναι αυτα τα ΠΑΟΚΙΑ..ειναι οι μονοι που αντιστεκονται..τους ριχνουμε χημικα και αντι να κανουν πισω οπως ολοι, αυτοι πανε μπροστα..μηπως δεν ειναι καλης ποιοτητας αυτα που τους δινουμε..λεγανε οτι οι κατσαριδες θα επιζησουν μετα απο εναν ολοκαυτωμα αλλα αυτοι ξεπερασαν και τις κατσαριδες..τοσο ανθεκτικοι ειναι..δεν σκυβουν το κεφαλι με τιποτα..ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΑΟΣ..

Ακου βαγγελη μου αποριες που ειχαν..



σας χαρηκα βαγγελη μου οταν μπηκατε μεσα στον αγωνιστικο χωρο για να δειτε το χορτο...δεν περιμενα οτι θα φερετε και ειδκο κηπουρο να ελεξει το χορτο μας και να μας δωσει

οδηγιες για την καλυτερη συντηρηση..αυτες ειναι χειρονομιες που μενουν χαραγμενες στην καρδια μας..

ειδα ομως και το θλιμμενο σας βλεμμα που ηταν αδεια η τουμπα..ειδα την στεναχωρια στα ματια σας..μονο τα δακρυα ελειπαν για να μας πεισετε..εξ αλλου και ο προπονητη σας αλλα και καποιοι παικτες το δηλωσαν ξεκαθαρα...εμεις θα προτιμουσαμε να παιζουμε σε γεματη ΤΟΥΜΠΑ..ηταν ξεκαθαρο το μηνυμα βαγγελη μου..τι νομιζεις οτι επειδη ειμαστε απο χωριο δεν τα καταλαβαινουμε αυτα..



οσο για τον αγωνα τι να πω..φανηκατε μια μικρη ομαδα χωρις δυναμη και παθος. φοβισμενη ομαδα .απορησα πως εγινε αυτο..συγγνωμη βαγγελη μου για το παθος που εβγαλε η ομαδα μας..

εχεις δει αλλη φορα τοσο παθος,τετοια δυναμη,τετοια ψυχικα αποθεματα;;;..αυτο ομως σημαινει να εισαι ΠΑΟΚ...ΛΕΒΕΝΤΙΑ,ΨΥΧΗ,ΠΑΘΟΣ,ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ..ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ..ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ...ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΤΕ..ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΥ..



Το μονο που με στεναχωρησε μεγαλε προεδρε της ομαδας του δημοσιου ηταν η αχαριστια του σαλπιγγιδη...ακου να σας βαλει γκολ και να σας ριξει στο καναβατσο..

αυτος δεν ηταν τετοιο παιδι...χαλασε ομως οταν εφυγε απο το χωριο και πηγε στην πολη..εκει εγινε αλλος ανθρωπος..εκει δεν εχουν αρχες,δεν εχουν ιδεολογια..

δεν σεβονται τον φιλοξενουμενο...λυπαμαι βαγγελη μου που ολα αυτα εγιναν με σας..καταλαβαινεις τωρα την λυπη μου..να μην το συζηταμε..



εισαι ατυχος ομως προεδρε της ομαδας του δημοσιου...γιατι τι εχετε εσεις εκει κατω;;...εσυ εισαι ο μονος επενδυτης που εχεις καμμια 100 τανκερ..μεγαλη αυτη η μοναξια..

ε και;;;;..μηπως εχεις τα καναλια μαζι σου;;μηπως εχεις την αστυνομια μαζι σου;;; μηπως ολοι οι υπουργοι στεκονται σουζα μπροστα σου;; μηπως εχετε εφημεριδες να σας γλυφουν;;;

μηπως σας συντηρει η κρατικη τηλεοραση;;;; μηπως οι δημοσιογραφοι τα βλεπουν ολα κοκκινα;;;

αυτη η μοναξια σου βαγγελη μου δεν υποφερετε...κοιτα να δεις που υπερεχουμε εμεις..



ειμαστε 19.500 επενδυτες...εχουμε Datsun,,εχουμε καροτσακια για τις λαικες,εχουμε φορτηγα να πουλαμε καρπουζια και πεπονια το καλοκαιρι..

τον χειμωνα πουλαμε ταντελες και διπλοφαρδα σεντονια..μαξιλαροθηκες και παπλωματα...ΟΛΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ...

εχουμε κι αλλα καροτσακια να πουλαμε στην παραλια μαλλι της γριας,καλαμποκια,και λουκουμαδες..

εχουμε καντινες με βρωμικα σαντουιτς..ειμαστε ομως χριστιανοι γιατι καθε κυριακη παμε εξω απο την εκκλησια με τα καροτσακια μας και πουλαμε κουλουρια και τυρακια τριγωνα..

ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΥ..



Ειμαστε ομως ΕΝΤΙΜΟΙ οπως δηλωσε και ο μεγαλος PABLO GARCIA..αυτος ντε που εριξε γροθια στο κατεστημενο μεσα στο καραισκακη..τον θυμασαι;;;

εκει που τρελλαθηκατε ολοι και πεσατε πανω να τον φατε;;;; σας τρελλαινει που Ο ΠΑΟΚ δεν σκυβει το κεφαλι...καποιοι ομως θα πρεπει να αντιστεκονται σ αυτη την χωρα..



ακου τι εγραψε μια φυλλαδα του πειραια βαγγελη μου σημερα στο πρωτοσελιδο..επρεπε να κανουν doping control στον ΠΑΟΚ..

πες τους προεδρε οτι στο ΠΑΘΟΣ δεν μπορει να γινει ελεγχος..δεν βγηκε τετοιο μηχανημα...



θα μπορουσα να σου γραψω παρα πολλα μεγαλε προεδρε που ηρθες να σωσεις το ερμο ελληνικο ποδοσφαιρο..φωναζεις για τις αδικιες δεν εχουμε παραπονο..υψωνεις το χοντροαναστημα σου

μονο οταν χανει η ευνοημενη ομαδα του δημοσιου...ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ...ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ...ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΣΑΣ...ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ..



Οταν ο ΠΑΟΚ παιζει σημαντικα παιχνιδια εμεις εδω πανω εχουμε αργια..ετσι καναμε οταν παιζαμε με τον ΑΓΙΑΞ,ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ.ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ.

Ετσι καναμε και χθες γιατι για μας ηταν θεμα γοητρου αυτη η προκριση..θα ηταν η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ..και η ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ τετοια ματς δεν τα χανει βαγγελη μου..



θα σου μιλησω μονο για τον μητσο τον ευρυχωρο απο τον φοινικα μωρε..

χθες το πρωι σηκωθηκε..φιλησε τα παιδια του και πηγε οπως καθε φορα που παιζουμε μαζι να προσευχεθει στην ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ..

Αναψε το κερι του,εριξε τον οβολο,εκανε το ταμα του...ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ να κερδισω σημερα και στην γιορτη σου θα φερω 2 τελαρα γαυρο...ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ..

ακου ταμα βαγγελη μου που εκανε...βγηκε απο την εκκλησια και καθησε στο προαυλιο..ηθελε να σου γραψει ομως μια μαντιναδα..

επειδη ομως αυτος γραφει μονο μαντιναδες με φαγητο,sex και για τους γαβρους βγηκε απο το προαυλιο και σταθηκε απεναντι να χαζευει την αδεια ΤΟΥΜΠΑ..

σκεφτηκε κανα δυο λεπτα και συγγνωμη ρε βαγγελη αλλα ακου τι εγραψε και ειναι ΜΟΝΟ για σενα..



ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΩ ΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ

ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΤΟ ΓΑΥΡΟ

ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ.. (σ αυτη την σειρα η μαντιναδα κλεινει με κατι αλλο αλλα δεν μπορω να το γραψω.