Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΕΚΔΟΤΟ :Ο Παπανδρέου!

Ο Παπανδρέου ξεκινά περιοδεία στην Ελληνικη επαρχία και σε κάποιο
χωριό, το αυτοκίνητό του σκοτώνει μια κότα.
- Μην στεναχωριέσαι, λέει στον οδηγό του. Θα πάω εγώ να καθαρίσω με τον ιδιοκτήτη της και σε λίγο επιστρέφω... Μετά από 10λεπτά βγαίνει καταματωμένος, με σκισμένα ρούχα από το αγρόσπιτο, μπαίνει στο αυτοκίνητο και σχολιάζει εκνευρισμένος:
-Μα τι χωριάτες που είναι αυτοί! Τόση φασαρία για μια κότα και δεν σηκώνανε και κουβέντα! Με σμπαραλιάσανε στο ξύλο οι αγροίκοι. Πάμε να φύγουμε από δω.
Σε κάποια άλλη πόλη, το αυτοκίνητο πατάει ένα γουρούνι και το σκοτώνει.
Ο Παπανδρέου τρομοκρατημένος λέει στον οδηγό του. Να πάς εσύ τώρα, να τους πληρώσεις όσα θέλουν και να φύγουμε γρήγορα.
Πράγματι ο οδηγός πηγαίνει, περνά 1 ώρα, περνάνε 2 ώρες και κάποια στιγμή βγαίνει ο οδηγός, αγκαλιά με τους κατοίκους, σιγοτραγουδώντας, γεμάτος δώρα και μέσα στην καλή χαρά.
- Τι έγινε; ρωτάει ο Παπανδρέου. Πως το κατάφερες αυτό και δεν θύμωσαν;
- Δεν ξέρω πρόεδρε. Εγώ μπήκα στο σπίτι και τους είπα με σοβαρό ύφος:
"Καλημέρα σας! Είμαι ο οδηγός του πρωθυπουργου Παπανδρέου. Το γουρούνι είναι
νεκρό"!!!!

Δεν κλείνουν σχολεία στη Βόρεια Πιερία

Συνάντηση με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού Βαγγέλης Πολύζος, συνοδευόμενος από δημοτικούς συμβούλους, με θέμα τις προθέσεις του υπουργείου Παιδείας σχετικά με τις συγχωνεύσεις ή κλείσιμο σχολικών μονάδων. Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Γιάννης Καζταρίδης διαβεβαίωσε τη δημοτική αρχή πως δεν πρόκειται να κλείσει κανένα γυμνάσιο (Αλωνίων, Κολινδρού και Αιγινίου)και λύκειο (Αιγινίου και Κολινδρού )στη βόρεια Πιερία. Όσον αφορά την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, κι εδώ δεν αναμένεται να έχουμε αλλαγές, εκτός τις συγχώνευσης ορισμένων νηπιαγωγείων, κάτι όμως που θα είναι προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των παιδιών, καθώς σήμερα υπολειτουργούν.
πηγη PIERIKOS BORRAS