Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Γιατί οι εγχειρήσεις της καρδιάς λέγονται μπάϊ πας;

Διότι άμα δεν πετύχει τότε bye. Πας

...λεφτά υπάρχουν! (μια διάλεξη με τον Richard D. Wolff)

Ο καθηγητής που δίδαξε τον Παπανδρέου οικονομικά..

Μουσείο γέμισε γυμνές γυναίκες


Το μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας έχει γεμίσει από άνδρες επισκέπτες καθώς εκεί φιλοξενείται μία πρωτότυπη έκθεση της διάσημης Vanessa Beecroft.

Στην έκθεση που έχει τίτλο «Δεν είναι στη μόδα» παίρνουν μέρος 20 γυμνές γυναίκες, οι οποίες στέκονται για ώρες ακίνητες φορώντας μόνο τις ψηλοτάκουνες γόβες τους.

Η Vanessa Beecroft δήλωσε ότι το εν λόγω «έργο» ενθαρρύνει τις γυναίκες να καταρρίψουν τους κοινωνικούς περιορισμούς και να διεκδικήσουν τη δύναμη που τους ανήκει.
Ωστόσο δεν...
έλειψαν και οι αντιδράσεις, κυρίως από οργανώσεις προάσπισης των γυναικείων δικαιωμάτων, που χαρακτηρίζουν την έκθεση σεξιστική.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15-1-11 ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΑΒΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ.ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΓΛΥΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ.
ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.





ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ 4-1

Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων της Β' ΕΠΣΠ
ΕΛΠΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-Α.Ο. ΠΑΡΑΛΙΑΣ 6-3
ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 2-1
ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ-ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ 1-1
25Η ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ 0-2
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν. ΕΦΕΣΣΟΥ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ 2-1
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΑ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ 2-2
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ 4-1
ΓΑΜΣ ΜΕΘΩΝΗ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ 0-3 α.α

Η βαθμολογία (18 αγώνες):
1. Άρης Κοκκινοπλιτών 38
2. Όλυμπος Αγ. Σπυρίδωνα 35
3. Ελπίς Κατερίνης 35
4. Μακεδονικός Ν. Εφέσσου 34
5. 25η Μαρτίου 33
6. Πιερικός Κ. Αγιάννη 33
7. Δόξα Μοσχοχωρίου 31
8. Ταύρος Ελάφου 27
9. Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 25
10. Αναγέννηση Σβορώνου 23
11. Όλυμπος Βροντούς 22
12. Αναγέννηση Κολινδρού 20
13. Πιερικός Αρωνά 19
14. ΑΟ Παραλίας 18
15. Διαγόρας Σεβαστής 14
16. ΓΑΜΣ Μεθώνη 0


Πηγή: www.katerinisport.gr

Συγκίνηση στο Αιγίνιο απο τον ΠΑΟΚ. Αποθεώθηκε ο ΠΑΟΚ στο Αιγίνιο απο τους φίλους του.





Σε μια εκδήλωση συγκηνισιακά φορτισμενη διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο του Αιγινίου το παιχνίδι ανάμεσα στην Νίκη Αιγινίου και τον ΠΑΟΚ. Το μάτς ειχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και εγινε για την 5χρονη Ιωάννα Γκορίδη, η οποία νοσηλεύεται με εγκάυματα βαριάς μορφής. Η μικρή Ιωάννα ειναι οπαδός του ΠΑΟΚ και για τον λόγο αυτό κλήθηκε η ομάδα βόλει του ΠΑΟΚ για φιλικό με την ομάδα της γενέτειρας της. Ο Δικέφαλος νίκησε 3-0 σέτ ( 15-25, 21-25, 15-25) αλλά αυτό εχει ελάχιστη σημασία μπροστά στον σκοπό του φιλικού αγώνα.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πώς ο ΠΑΟΚ ετυχε αποθεωτικής υποδοχής τόσο απο την διοίκηση της ομάδας του Αιγινίου οσο και απο τον Σύνδεσμο οπαδών που εδρεύει στο Αιγίνιο. Πριν την εναρξη του φιλικού αγώνα, οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου, εδωσαν μια ανθοδέσμη στον προπονητή της ομάδας Γιάννη Μέλκα, αλλά και μια τιμητική πλακέτα στην διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ την οποία και παρελαβε ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Πλίκας. Ακολούθως οι παίκτες του ΠΑΟΚ και η τεχνική ηγεσία παρέδωσαν εναν φάκελλο με 450 ευρώ, στον πατέρα της μικρής Ιωάννας Χρήστο Γκορίδη. Η ομάδα του ΠΑΟΚ αποθεώθηκε για την κίνηση της αυτη, ενω μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση της Νίκης παρέθεσε δείπνο στην αποστολή του "Δικεφάου".Οπως ηταν λογικό οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που κρέμασαν και ενα πανό στις εξέδρες του γηπέδου φωτογραφήθηκαν με τους παικτες και την τεχνική ηγεσία.

Το παρών απο τον τοπικό σύνδεσμο εδωσε το ΔΣ του Συνδέσμου, οως και οι Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Αναστάσιος Τερζίδης και Μαρίνος Κατσούκας. Από την πλευράτου ο πρόεδρος της Νικης Δημήτρης Αυλίδης, στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ για την αμεση ανατπόκριση του στο κάλεσμα της τοπικής ομάδας για εναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Γιάννης Μέλκας χρησιμοποίησε ολους τους παίκτες του ενω δεν ακολούθησε τηην αποστολή ο Ραφαέλ Λίνς που νιωθει πόνους στην μέση. Ο Βραζιλιάνος δεν θα προπονηθεί ουτε την Πέμπτη, αλλά η συμμετοχή του στον Κυριακάτικο αγώνα με την Κηφισιά δεν αμφισβητείται.