Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011

Συγκίνηση στο Αιγίνιο απο τον ΠΑΟΚ. Αποθεώθηκε ο ΠΑΟΚ στο Αιγίνιο απο τους φίλους του.

Σε μια εκδήλωση συγκηνισιακά φορτισμενη διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο του Αιγινίου το παιχνίδι ανάμεσα στην Νίκη Αιγινίου και τον ΠΑΟΚ. Το μάτς ειχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και εγινε για την 5χρονη Ιωάννα Γκορίδη, η οποία νοσηλεύεται με εγκάυματα βαριάς μορφής. Η μικρή Ιωάννα ειναι οπαδός του ΠΑΟΚ και για τον λόγο αυτό κλήθηκε η ομάδα βόλει του ΠΑΟΚ για φιλικό με την ομάδα της γενέτειρας της. Ο Δικέφαλος νίκησε 3-0 σέτ ( 15-25, 21-25, 15-25) αλλά αυτό εχει ελάχιστη σημασία μπροστά στον σκοπό του φιλικού αγώνα.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πώς ο ΠΑΟΚ ετυχε αποθεωτικής υποδοχής τόσο απο την διοίκηση της ομάδας του Αιγινίου οσο και απο τον Σύνδεσμο οπαδών που εδρεύει στο Αιγίνιο. Πριν την εναρξη του φιλικού αγώνα, οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου, εδωσαν μια ανθοδέσμη στον προπονητή της ομάδας Γιάννη Μέλκα, αλλά και μια τιμητική πλακέτα στην διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ την οποία και παρελαβε ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Πλίκας. Ακολούθως οι παίκτες του ΠΑΟΚ και η τεχνική ηγεσία παρέδωσαν εναν φάκελλο με 450 ευρώ, στον πατέρα της μικρής Ιωάννας Χρήστο Γκορίδη. Η ομάδα του ΠΑΟΚ αποθεώθηκε για την κίνηση της αυτη, ενω μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση της Νίκης παρέθεσε δείπνο στην αποστολή του "Δικεφάου".Οπως ηταν λογικό οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που κρέμασαν και ενα πανό στις εξέδρες του γηπέδου φωτογραφήθηκαν με τους παικτες και την τεχνική ηγεσία.

Το παρών απο τον τοπικό σύνδεσμο εδωσε το ΔΣ του Συνδέσμου, οως και οι Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Αναστάσιος Τερζίδης και Μαρίνος Κατσούκας. Από την πλευράτου ο πρόεδρος της Νικης Δημήτρης Αυλίδης, στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ για την αμεση ανατπόκριση του στο κάλεσμα της τοπικής ομάδας για εναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Γιάννης Μέλκας χρησιμοποίησε ολους τους παίκτες του ενω δεν ακολούθησε τηην αποστολή ο Ραφαέλ Λίνς που νιωθει πόνους στην μέση. Ο Βραζιλιάνος δεν θα προπονηθεί ουτε την Πέμπτη, αλλά η συμμετοχή του στον Κυριακάτικο αγώνα με την Κηφισιά δεν αμφισβητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΌΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΚΑΛΆ