Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

Κακομοίρα Θεσσαλονίκη...

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΒΡΑΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

Οι δήθεν αριστεροί τύπου Μπουτάρη, αυτοί με τη δεξιά τσέπη, για να δείξουν ότι είναι αριστεροί, καταφεύγουν συνήθως σε επίδειξη. Επίδειξη που δεν αφορά βέβαια την ουσία, ούτε αυτό που πιστεύουν, αλλά απλά για να κάνουν το κομμάτι τους.
Παίρνουμε δηλαδή έναν μαύρο, έναν ομοφυλόφιλο, έναν Εβραίο κι έναν μουσουλμάνο, και γινόμαστε αυτόματα προοδευτικοί! Χωρίς φυσικά να ενδιαφερόμαστε πραγματικά γι'αυτούς. Θυμάστε την ταλαίπωρη που πήρε ο Τσίπρας μαζί του στο Προεδρικό μέγαρο, για να μας δείξει πόσο ρατσιστής κατά των Ελλήνων είναι.
Αυτή τη φορά επίδειξη προοδευτισμού έκανε ο Μπουτάρης, τοποθετώντας τον κ. Χασδάι Καπόν, αντιδήμαρχο Διαχείρισης Πόρων και Οικονομικής Ανάπτυξης. Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση!
Ο κ. Καπόν βέβαια δεν είναι ένας τυχαίος Έλληνας κάτοικος της Θεσσαλονίκης. Αυτό έλειπε, να έκανε τον προοδευτικό ο Μπουτάρης, επιλέγοντας στο ψηφοδέλτιό του και ορίζοντας μετά ως αντιδήμαρχο, έναν τυχαίο! Ο κ. Χασδάι έχει σπουδές στα οικονομικά και στη διοίκηση επιχειρήσεων, έχει καταλάβει θέσεις ευθύνης σε μεγάλες εταιρείες, ενώ επί σειρά ετών υπήρξε μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης. Άλλωστε όπως δήλωσε ο μπαρμπα Γιάννης, η Θεσσαλονίκη όταν ελευθερώθηκε -καταλήφθηκε ήθελε κατά βάθος να πει αλλα το κατάπιε- από τον Ελληνικό Στρατό, αποκαλούταν η Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων. Αυτό βέβαια που δεν μας είπε ο μπαρμπα Γιάννης ήταν τι είπε τότε, στη συνάντησή του με τον Στρατηλάτη Κωνσταντίνο, ο αρχιραβίνος της Θεσσαλονίκης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι με μεγάλη προθυμία θα πολεμούσε κι αυτός και όλοι οι Εβραίοι της πόλης στο πλευρό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΠΛΑ:Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!
ΕΠΟΜΕΝΩΣ,ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΕΜΑΛΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ;
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ,Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ,ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ Κ.Ι.Σ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ...ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ!
Α! ΡΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ!
ΠΗΓΗ tromaktiko

3 σχόλια:

 1. Απαράδεκτα αυτά που λέτε,
  σημασία έχει που αυτός ο Ανθρωπος έχει τις γνώσεις να βάλει τάξη στα
  οικονομικά του δήμου,γιτί η τρίπα που άφησαν οι προηγούμενοι είναι
  μεγάλη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗ
  (ΤΡΥΠΑ ΟΧΙ ΤΡΙΠΑ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΌΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΚΑΛΆ