Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Η βαρύτητα των ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών πάνω στα θέματα υγείας και ίασης

'Ολοι γνωρίζουμε και πως στο περιβάλλον που ζούμε βομβαρδιζόμαστε από ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες ποικίλλων ειδών. Αυτές είναι:

* οι γεωπαθητικές ακτίνες που προέρχονται από το υπέδαφος της γης (γεωακτίνες από υπόγειες φλέβες νερού, γεωλογικά ρήγματα, δικτυωτά πλέγματα ακτινών, όπως το πλέγμα Hartmann και οι γραμμές Curry) και χαρακτηρίζονται ως γεωπαθητικό στρες
* ακτινοβολίες χαμηλών συχνοτήτων που εκπέμπονται από ηλεκτρικές συσκευές, γραμμές διανομής ηλεκτρικού ρεύματος, κ.α. (ηλεκτρομαγνητική ρύπανση),
* ακτινοβολίες υψηλών συχνοτήτων, τα γνωστά ραδιοκύματα που εκπέμπονται από τα ασύρματα δίκτυα τηλεφώνου και ίντερνετ, τις κεραίες και τα τηλέφωνα κινητής τηλεφωνίας, τους φούρνους μικροκυμάτων, κα.

Όλες οι σωματικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας μεταξύ των κυττάρων, βασίζονται σε λεπτότατες βιο-ηλεκτρικές ή/και βιο-μαγνητικές διεγέρσεις. Μέσω αυτών λειτουργούν ο ανθρώπινος εγκέφαλος, το νευρικό σύστημα, οι μύες και η καρδιά. Εάν το σύστημά μας προσβάλλεται από παρεμβάλλουσες ακτινοβολίες, τότε, όπως είναι φυσικό, αντιδρά με «εσφαλμένες εντολές» προς το σώμα.
Επιπλέον το σώμα μας περιέχει σίδηρο στο αίμα – αρκετό για την κατασκευή 2 καρφιών. Ξέρουμε πως αντιδρούν τα ρινίσματα σιδήρου όταν βρεθούν κοντά σε ένα μαγνήτη και κάτι παρόμοιο συμβαίνει στο αίμα. Εάν, ως αποτέλεσμα, τα μόρια του αίματος συσσωματωθούν, δυσχεραίνεται η ροή αυτού και επιπρόσθετα χάνει την ικανότητα να σχηματίσει χημικούς δεσμούς με το οξυγόνο. Ο οργανισμός μας αντιδρά στην κατάσταση με την εκδήλωση, επιδείνωση ή καθυστέρησης ίασης ποικίλων ασθενειών.
Αν λοιπόν ένας άνθρωπος έχει γεωπαθητικό στρες ή άλλες επιβαρυντικές ηλεκτρομαγνητικές επιρροές, τότε η θεραπευτική του αγωγή θα είναι ανεπιτυχής. Κι αυτό επειδή οι επιβαρύνσεις αυτές αλλάζουν τελείως την ποιότητα του αίματος, το οποίο χάνει την δυνατότητα να διανέμει οξυγόνο, απαραίτητο για τις μεταβολικές διεργασίες. Εξ' αιτίας της διαταραχής της πολικότητας του αίματος ούτε κι οι θεραπευτικές πληροφορίες μπορούν να φτάσουν στα κύτταρα. Με τη μέθοδο βιοσυντονισμού Bicom γίνεται εξουδετέρωση της επίδρασης των διάφορων ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών και οι άνθρωποι αισθάνονται πολύ καλύτερα κι έχουν περισσότερη ενέργεια την επόμενη μέρα ή και αμέσως μετά την αγωγή.
Η μέθοδος του Βιοσυντονισμού με τη συσκευή Bicom έχει τη δυνατότητα να διαγνώσει με μεγάλη ακρίβεια το είδος των ακτινοβολιών που επιδρούν αρνητικά πάνω σε έναν οργανισμό και να ομαλοποιήσει με εξαιρετικά επιτυχή τρόπο τις παρεμβάλλουσες στο σώμα ακτινοβολίες. Ωστόσο, όταν ο θεραπευόμενος γυρνάει στον χώρο, στον οποίο υφίστανται αυτές οι επιβαρυντικές για αυτόν ακτινοβολίες, η ίασή του εξακολουθεί να παρακωλύεται.
Συνεπώς, και οι θεραπευτές πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι ο θεραπευόμενος θα έχει πραγματικά την δυνατότητα της βελτίωσης των συμπτωμάτων του ή και της ίασης του όταν διεξαχθεί ειδική έρευνα στους χώρους όπου περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας (κρεβατοκάμαρα, σαλόνι, χώρος εργασίας, κτλ) και λάβει χώρα η απαιτούμενη μόνιμη ουδετεροποίηση των επιβαρυντικών ακτινοβολιών που επιδρούν στον συγκεκριμένο χώρο.

Τα κοινά συμπτώματα του γεωπαθητικού στρες είναι:

* εφιάλτες.
* αϋπνία.
* κακός ή διακεκομένος ύπνος.
* άγχος.
* νυχτερινοί ιδρώτες.
* κρύα άκρα κατά τη διάρκεια της νύχτας.
* πονοκέφαλοι.
* σύνδρομο χρόνιας κόπωσης.
* νευρικότητα και κατάθλιψη.
* ταχυπαλμία.
* κράμπες στα πόδια.
* μούδιασμα στα χέρια και τα πόδια.
* αόριστοι πόνοι.

Έχουμε άμεση υποχώρηση των συμπτωμάτων με την αλλαγή χώρου ύπνου.



Μουγιάκου Κασσάνδρα

Ιατρός Παθολόγος


Holistic Life,τεύχος 41

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΌΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΚΑΛΆ